Красавицата в Холивуд с български корени - Нина Добрев, беше

...
 Красавицата в Холивуд с български корени - Нина Добрев, беше
Коментари Харесай

Нина Добрев изглежда страхотно и контузена

 

Красавицата в Холивуд с български корени - Нина Добрев, беше видяна да напуща събитие на " InStyle " подпираща се на патерици. От фотосите, които обикалят Инстаграм, излиза наяве, че звездата от " Дневниците на вампира " е контузила десния си крайник.

По най-голяма възможност актрисата си е навехнала ходилото, ето за какво е с обездвижваща шина, с която по-късно отиде и до фризьорския салон.

Въпреки пострадването си, нейните фенове означиха, че тя наподобява ужасно. Феновете ѝ са на мнение, че страхотният ѝ жанр на обличане отвлича вниманието от патериците, които ѝ оказват помощ да се придвижва.

Наскоро брюнетката показа в обществената мрежа фотоси, на които се забавлява с другари на борда на транспортен съд в открити води.

Скоро Добрев се завръща на огромен екран в ролята на Клои, в нов екшън филм със заглавието " Lucky Day ", чиято премиера е планувана за 18 септември т.г. Лентата ще опише за разбивача на сейфове - Ред, който таман е излязъл от пандиза и се пробва да задържи фамилията си дружно. За жал предишното му го настига по най-лошият метод. Ред бива преследван от наемен убиец-психопат, който търси възмездие за гибелта на брат си.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР